Сите видови на свеќи Во понудата ги имаме сите видови на свеќи: верски свеќи, украсни свеќи, роденденски свеќи, миризливи свеќи, свеќи за венчавки и за останатите важни пригоди.
Свеќи за кафулиња и ресторани Во понудата ги имаме сите видови на свеќи: верски свеќи, украсни свеќи, роденденски свеќи, миризливи свеќи, свеќи за венчавки и за останатите важни пригоди.
Восок Ви нудиме домашен и кинески восок.
Aромати Oвозможуваат Вашиот производ да зрачи со пријатен мирис и да има благо антибактериско дејство. Ароматите во својот состав немаат алкохол, и токму поради тоа пријатни се за кожата. Палетата аромати е на база на природни мириси на четинари и овошје.
Парафини Парафин за свеќи, гуми, хартија, текстил, кабли и за други технички цели. Парафин за прехрамбената и за индустријата за преработка на дрво, церезин, петролатум. Можеме да понудиме од бела до темно кафеава боја, имаме во гранули, табли или блок.

Набавка и дистрибуција на сите видови на парафин, восок, темјан и копал-смола.
Ви ги нудиме сите видови на церезин, бои за парафин, цинк оксид, глицерин, вазелин, ланолин...

Искуство

Со своето постојано залагање ја стекнавме довербата на многуте купувачи, така да денес сме горди на својот статус во областа на набавката и дистрибуцијата на сите видови на парафини, восоци, темјани и копал.

Традицијата

Дваесет годишната традицијата, нашето претпријатие го сврстува во самиот врв на деловниот свет во областа на набавката и дистрибуцијата на сите видови на восоци, парафини, свеќи, копал смоли, аромати.

Квалитет

Секоја година се трудиме да бидеме се повеќе иновативни нудејќи им на нашите купувачи нови производи и услуги кои се во склад со најновите светски стандарди, а во нашата средина се и чекор пред другите.

Палета на производи

Наједноставниот молекул на парафин е метан CH4 кој на собна температура е во гасовита состојба. Потешките членови на серијата како што се минерални масла се појавуваат во форма на течност додека цврстите форми на парафин се создаваат од најтешките молекули и се нарекуваат парафински восок.