Të gjitha llojet e qirinjve Në ofertë kemi të gjitha llojet e qirinjve: qirinj fetare, qirinj dekorative, qirinj për ditëlindjet, qirinj aromatizues, qirinj për martesat dhe raste të tjera e veçanta
Qirinj për kafene dhe restorante Qirinj dekorative për shtëpine Tuaj, restorant, kafene, martesë ose ditëlindje. Në disponim në shumë ngjyra dhe forma.
Dylli Ju ofrojme dyll shtëpie dhe dylli kineze.
Aromate Ju mundësojnë që produkti juaj të mbajë një erë e këndshëm dhe të ketë një efekt antibakterik. Aromate nuk përmbajnë alkool kështu që janë të kendshëm për lëkurën Tuaj. Të gjitha aromatet janë në bazë të erave haloresh dhe frutash.
Parafina Parafinë për qirinj, gomë, letër, tekstil, kabllo dhe qëllime të tjera teknike. Parafina për industrine ushqimore dhe industrinë e përpunimit të drurit, cerezinë, petrolatum. Në ofertë kemi ngjyra nga ngjyra e bardhe deri në ngjyrë kafe, i kemi gjithashtu edhe në granula, panele dhe blloqe.

Furnizimi dhe shpërndarja e të gjitha llojeve e parafinës, dyllit, temjanit dhe kopal rrëshirës. Ju ofrojmë të gjitha llojet e cerezinit, ngjyrave parafinash, oksid zinku, glicerinë, vazelinë, lanolinë.

Përvojë

Me devocionin tonë të vazhdueshëm kemi fituar besimin e blerësve të shumtë, prandaj sot jemi krenar me statusin tonë në fushën e furnizimit dhe shpërndarjes e të gjitha llojeve të parafinës, dyllit, temjanit.

Traditë

Tradita prej njëzet vjetsh vendos kompaninë jonë në majën e botës së biznesit në fushën e furnizimit dhe shpërndarjes e të gjitha llojeve të parafinës, dyllit, qirinjve, temjanit, kopal rrëshirës dhe aromateve.

Cilësi

Çdo vit përpiqemi të jemi sa më shumë inovativ duke ofruar blerësve tanë produkte të reja dhe shërbime të cilat janë në pajtim me standarte më të reja botërore dhe në mjedisin tone jemi një hap para tjerëve.

Programi i prodhimit

Molekula më e thjeshtë e parafinës është metani CH4 I cili është në gjenden e gaztë në temperaturë dhome. Anëtarët më të rënda e serisë janë vajra minerale të cilat gjenden ne formen e lëngshme kurse forma të forta e parafinës dalin nga molekula më të rënda dhe quhen dyll parafine.